Orthopedie Van Reeth Lommel - Van harte welkom!

Producten / Steunzolen

Steunzolen op maat zijn een belangrijk middel om voetklachten te verhelpen of te voorkomen. Een steunzool zorgt voor ondersteuning of correctie van de voet. Ze bewijzen hun dienst voor standcorrecties, ontlasten van drukpunten zoals bij hielspoor of een overbelaste voorvoet, bij diabetes, artrose, Hallux Valgus, Hallux rigidus,… Ook andere lichamelijke klachten kunnen door een betere lichaamshouding verholpen worden.

Na de statische  maatname met blauwdruk of schuimdoos, worden voor u  steunzolen  gemaakt in functie van  gebruik , zoals , sportieve doeleinde , gebruik in geklede schoenen of  werkschoenen.

Ondervindt u toch nog problemen bij het stappen, lopen of sporten, dan kan een dynamische voetmetingen ,met RSscan platen, ons een beter inzicht geven  in uw stap-en looppatroon.

Ons zolengamma is zodanig aangepast dat ze draagbaar zijn in de meeste schoenen. Om de gewenste werking te bereiken moeten schoen en steunzool op  elkaar afgestemd zijn.  Het beste resultaat wordt bereikt met steunzoolgeschikte schoenen die een uitneembaar voetbed hebben.

We willen er u wel op wijzen dat indien  u niet direct het gewenste resultaat heeft van uw steunzolen, u de moed niet te snel mag opgeven en voor controle een afspraak kan maken voor een eventuele aanpassing.