Orthopedie Van Reeth Lommel - Van harte welkom!

Producten / Zetels op maat

Vele mensen zoeken zeer lang achter een goede zetel om goed en ondersteunend te zitten thuis, maar zeer vele komen van een koude reis terug thuis en kopen een relaxzetel die niet voldoet aan een verbeterende zithouding of voldoende stabiliteit geeft.
Daarom hebben wij als team getracht u een antwoord te geven op deze verlangens door samen met u een zetel te bouwen die wel voldoende steun geeft en dit zowel in zittende houding als in liggende houding.  Onze zetel worden volledig individueel op u maat gemaakt en worden altijd gepast voor ze worden afgeleverd en afgewerkt, want wie kan beter voelen of ondervinden of er voldoende stabiliteit en zitcomfort is ingebouwd?

Wij bouwen deze zetels nu reeds jaren en trachten elke keer samen met u hem zo uniek te maken dat hij u de rust en ondersteuning biedt. De bekleding kan u in verschillende kleuren bekomen en wij werken meestal met een semi leder, maar ook leder is mogelijk natuurlijk.

Ook is een gelijk gebouwde zetel met gewone kussens is mogelijk  om zo een samenhorig beeld te krijgen in de leefruimte.

Onze zetels hebben volgende bewegingsmogelijkheden ;

  • uitstapfunctie
  • benenplank elektrisch instelbaar
  • zit en rug elektrisch kantelbaar

 
Zetels op maat Zetels op maat Zetels op maat Zetels op maat
(klik op de foto om te vergroten)